maandag 9 april 2012

9 april - Viva Las Vegas Rockabilly festival

Onze laatste dag in Vegas en de laatste dag van het festival. Morgen hebben we de langste rit van de trip voor de boeg, zo'n 6 uur naar Austin. Dus vandaag doen we het rustig aan. 
Ook een beetje noodgedwongen, want de poolparty waar we de middag mee wilden beginnen was een beetje overvol geraakt. Het was dan ook prachtig weer. Er stond een rij van enkele honderd meters voor de poort. Na circa een uurtje mochten we naar binnen en konden we nog net het einde van de bikini en badpakkenverkiezing mee maken.
Overal stonden prachtige dames in de mooiste creaties. Sommige kwamen wel heel bekend voor, aangezien het pinup models waren die in veel bladen (zoals Playboy) te zien zijn. 
Natuurlijk was er ook de nodige muziek, maar het echte vuurwerk gebeurde binnen in het casino. Vooral Si Cranstoun was een welkome afwisseling op al het rockabilly geweld. Hij speelde een soulvolle mix tussen Jackie Wilson en Louie Prima bigband swing. De zaal barste dan ook uit zijn voegen en Si moest zelfs 4 toegiften geven.

 
Na nog wat bandjes hadden we het wel gehad en zijn we wat gaan eten en vroeg naar bed... Maar wat is vroeg in Las vegas?



Geen opmerkingen:

Een reactie posten