donderdag 19 april 2012

19 april - San Diego

Aangezien het niet echt strandweer was, zonnig, maar een beetje fris, hebben we vandaag een dagje cultuur gedaan. We zijn naar Balboa Park gelopen, waar tig musea liggen. Eentje wilden we altijd al bezoeken, maar de vorige keren was het dicht; The Museum of Photographic Art. Nu hadden we meer geluk. Een prachtige collectie fotografie, van 1880 tot heden en heel mooi gepresenteerd. En een waanzinnige museumwinkel vol met fotoboeken, kaarten, posters en meer. Helaas zijn boeken te zwaar om mee te nemen.
Buiten was Arny meteen weer geinspireerd en heeft hij zijn oude Lensbaby weer te voorschijngetoverd. Een lensbaby is een hele goedkope lens op een stukje rubberpijp. Scherpstellen gaat bijna niet, dit doe je door het pijpje in te drukken. Maar je krijgt er wel arty foto's van:

Daarna zijn we nog even doorgewandeld naar Hillcrest. Zoals de naam al zegt, een wijk op een heuvel. Het is de universiteitswijk van San Diego met heel veel winkeltjes (CD's!), restaurants en vooral een zeer actieve homogemeenschap. Zeer gezellig dus!

S'avonds weer heerlijk gegeten in een van de Italiaanse restaurantje in de buurt van ons hotel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten